.
۹-۱مفاهیم و واژگان تحقیق
۱-۹-۱میانگین متحرک:
میانگین متحرک با همگن نمودن قیمت ها آنها را به اندیکاتوری برای دنبال کردن روند تبدیل می نماید.
۲-۹-۱اندیکاتور
اندیکاتورها توابع ریاضی هستند که بر اساس فرمول های خاص در جهت تحلیل بازار بوسیله ابزارهای گرافیکی ترسیم و مورد استفاده قرار می گیرند. داده های ورودی در اندیکاتورها بر اساس تعدادی از بازه های قبلی تغییرات قیمت وارد می شود. در هر بازه زمانی اطلاعات قیمت آغاز(Open)، پایان(Close)، سقف(High)، کف(Low) و یا تعدادی از مجموع این اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرد.
۳-۹-۱شاخص قدرت اندازه حرکت
این اندیکاتور نوسانگری جنبشی است که سرعت تغییر حرکت های قیمت را اندازه گیری می کند. جهت استفاده از این اندیکاتور میانگین سودها و میانگین ضررها و قدرت نسبی در دوره مورد نظر (معمولا از دوره ۱۴استفاده می شود) محاسبه می شود و طبق فرمول زیر RSI محاسبه می گردد:
RSI=100-(100/(1+RS(
میانگین ضرر/میانگین سود=RS
۴-۹-۱ نقاط بایست و برگرد هندسی
این نقاط به عنوان حمایت و مقاومت بازار عمل می نماید و با وجود روند در بازار نقاط حمایت در جهت حرکت بازار براساس زمان و قیمت تغییر پیدا کرده و می تواند به عنوان نقاطی جهت تعیین حد ضرر عمل نماید.
[۱]Moving Average
[۲]Indicator
[۳]Relative Strength Index(RSI)
سوالات یا اهداف پایان نامه :
۳-۱اهداف تحقیق
-
- بررسی بازدهی ناشی ازخرید سهام شرکت های سرمایه گذاری با بهره گرفتن از روش های خرید تکنیکی با استفاده ازاستراتژی های میانگین متحرک در دوره های کوتاه مدت، میان مدت می باشد. و بازده استفاده از این روش را با بازده خرید و نگهداری سهام مقایسه نمود تا بتوان تصمیم گیری نمود که آیا روش های میانگین متحرک کارآمدتر از روش نگهداری می باشند یا خیر؟
- بررسی بازدهی ناشی از خرید سهام شرکت های سرمایه گذاری با بهره گرفتن از شاخص قدرت اندازه حرکت و مقایسه آن با روش های خرید و نگهداری در بورس اوراق بهادار می باشد.
- بررسی بازدهی ناشی از خرید سهام شرکت های سرمایه گذاری با بهره گرفتن از استراتژی ترکیبی میانگین های متحرک و شاخص قدرت اندازه حرکت و مقایسه آن با روش خرید و نگهداری که کدام روش کارآمدتر است.